Ydelser

Hvis det er håndværker service i Danmark, du leder efter, er du kommet til det rette sted. Vi udfører et stort udvalg af forskellige jobs fra at skifte en lyspære til udskiftning af vinduer eller bygge en ny tilbygning.

Hvis du mener, at din forespørgsel er for usædvanlig, så skriv eller ring til os alligevel – vi kan godt overraske dig…

Der er mange ting der bør vedligeholdes i en bolig eller ejendom så man undgår dyre skader. Det er derfor vigtigt at vedligeholde bygninger både inde og ude af hensyn til f.eks. energieffektivitet, rør, maling, tagets tæthed samt udendørs områder mm. Som skrevet kan der være flere typer projekter og det kan være svært at vide hvilken type håndværker du bør kontakte. Hos os har vi de fleste typer håndværkere.

Når du vedligeholder din bolig eller ejendom og holder den i god stand, så sparer du penge ved at forhindre meget dyrere reparationer og prisen på din bolig eller ejendom stiger ved et salg eller ejendomsvurdering. København byg tror på en nem og bekvem, one-call løsning, hvor et simpelt opkald planlægger en aftale og leverer en sikker, bekymringsfri oplevelse udført af en professionel håndværker.

Kontakt os

København Byg ApS - Hammerholmen 15, 2650 Hvidovre

}

Mandag til søndag 24/7

info@kbhbyg.com

26 36 26 18

CVR 39801167

Er du klar til at få et uforpligtende tilbud?

Er du klar til at få et uforpligtende tilbud?